Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Very helpful tips.
Wed Aug 03, 2011 9:45 pm by Guest

» Medicines Alzheimers
Wed Aug 03, 2011 7:51 pm by Guest

» hentai alice hentai alice in sexland
Wed Aug 03, 2011 12:02 am by Guest

» Riley Eidson Stillwater Oklahoma Drug
Sun Jul 31, 2011 3:15 pm by Guest

» Roche Mircera Drug Approval News
Thu Jul 28, 2011 10:11 am by Guest

» 1. TASAWUF
Sun Dec 07, 2008 10:58 am by selye

» Acu tra cuba test
Sun Oct 12, 2008 11:00 am by selye

» Bagaimana mengenali Pak Pandir?
Sat Oct 04, 2008 1:22 pm by selye

» Ayam Punye Pasal
Sat Oct 04, 2008 1:20 pm by selye

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Top posters
selye
 
Admin
 

Affiliates
free forum
 


Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 82 on Thu Jan 27, 2011 1:56 am

Tasha

View previous topic View next topic Go down

Tasha

Post by selye on Thu Oct 02, 2008 1:26 pm

Tasha
Sex = Male
Age Now = 24
Age Then = 23
Where it happened = umah aku
Reference Number = 28685

Kejadian ini berlaku pada tahun 14 Disember 1999 dulu sewaktu aku di Kuala
Lumpur. Perempuan ini belajar di satu kolej dengan aku. Nama dia ni
Natasha. Dia ni sangat baik dengan aku sampaikan kita orang boleh bergurau
melampau-lampau. Jadi aku selalulah bercerita yang lucah-lucah dengan Tasha
ni. Kadang-kadang aku beri dia VCD. Apalagi cerita blue le. Tapi bila aku
nak tengok dirumahnya dia tak kasi sebab abangnya berada dirumah. Kalau
tidak gerenti aku belasah pantatnya.

Jadi suatu hari,aku ajak dia makan di McKers kat Tmn Permata. Habis makan
tu aku terus ajak dia lepak kat rumah member aku di Keramat. Kebetulan
member aku seorang saja tinggal dirumah. Sampai je kat rumah di situ,
member aku pun buat-buat kata nak keluar. Apa lagi happy lah aku, line dah
clear. Bila member aku dah keluar je, aku pun apa lagi? Teruslah aku
belasah si Tasha ni, mana boleh tahan?

Mula-mula aku tengok dia ni pemalu orangnya. Tapi aku tahu dia gerenti gian
punya. Sebab selalu dia cerita bila dia tengok VCD blue seorang diri, dia
selalu bayangkan kalau dia dapat jadi pelakon blue film tu. Jadi aku pun
pegang tanganya sambil dengan suara lembut aku "Tasha, janganlah mengelak
lagi bukan senang dapat peluang macam ni". Tasha bersetuju tapi dia suruh
aku berjanji agar jangan masukkan spermaku kedalam pantatnya. Dia takut
kalau-kalau mengandung jika aku pancut dalam pantatnya. Untuk mengelakkan
risiko, aku sanggup pergi 7-Eleven Taman Keramat untuk membeli kondom. Bak
kata orang beringat sebelum terkena.

Sesampai sahaja aku di rumah, aku pun terus masuk kebilik member aku yang
cuma ada katil bujang. Aku terus buka bajuku dan gomol dia. Aku cium
mulutnya . Tangan ku merayap ke tengkoknya, kebelakang badannya hingga
Tasha mula kedengaran merengek. Tangan ku terus meramas chamber dia .Sebab
dah tak tahan sangat, aku menghisap chamber Tasha dari luar baju. Natasha
terus melucutkan pakaiannya lalu di letakkanya di tepi katil. Apalagi
apabila aku terpandang saja pantat Tasha yang tembam dan berwarna merah
coklat itu dan chamber nya yang masih bercoli, time tu jugak batang aku
stim Aku dengan cool jer terus membuka seluar dan seluar dalam aku. Natsaha
pun naik sheikh tengok aku dalam keadaan "naked" dan terus melurutkan coli
coklat jenis Triumph nya.

Selepas itu, aku dengan tak sabar terus merebahkan Tasha diatas tilam. Aku
jilat chamber dia, then kuhisap dan kadang-kadang sebab dah terlampau geram
aku gigit puting Tasha. Tasha nampak steady jer. Tapi tangan dia sudah mula
mencari batang aku. Batang aku ni tak lah besar sangat. Biasa sajalah
standard saiz melayu. Tasha genggam batang aku dan cuba "masturbate" kan
aku. Yang paling aku tak tahan bila dia nak kulum batang aku. Aku ingatkan
best, tapi bila dia kulum batang aku, aku rasa ngilu semacam. Mana taknya,
kepala bana aku terkena gigi dia,patutler...Tapi, bestlah jugak dia ni.
Then, aku pulak mainkan peranan.. Aku mula turunkan mukaku ke celah-celah
kangkangan pantat Tasha. Dia pada mulanya mengelak sebab dia kata takyah
jilat, kotor..kalau nak terus masukkan jer, aku tak fikir apa time tu, so
aku layan je lah stim aku.. Apabila lidahku tiba kepantat Natasha yang
berbulu sedikit tu aku dengar dengar dia merengek
"......fhhhhh...best..lagi..please...!!!" Kadang tu dia naikkan pantat dia
ke atas sebab dah tak tahan sangat. Tak lama aku jilat pantat dia...5 minit
jer.. Aku overhall pantat dia dan menjilat biji kelentit. Phhhh...Bestlah
...

So, lepas jer aku jilat pantat Tasha, aku rasa air mazinya dah banyak
melimpahi bulu, aku memusingkan badan lalu mengacukan batangku betul-betul
kepantat Tasha. OH! sedapnya! Tasha menanti dengan ghairah. Aku geselkan
batangku kat pantat dia..Licin jer rasanyer. Then, aku pun apa lagi
masukkan jelah batang kedalam lubang pantat Tasha. Tasha mengerang
kesedapan lalu terus memeluk kakinya kepinggang aku. Kangkanganyer toksah
cerita lah..punyalah luas..Aku pun hayunlah laju-laju. Oleh kerana air
pantat Tasha terlampau banyak, air mazi aku dah meleleh maka lajulah batang
aku menujah pantat Tasha. Oh sungguh hebat pantat Tasha ni. Tak sampai 10
minit aku rasa macam nak terkeluar jer sperma aku ni. Aku berhenti
kejap..Malas nak capai klimaks cepat sangat.. Aku pun pakailah kondom yang
aku beli tadi (extra lubricant).

So aku masukkan batangku kembali ke pantat Tasha. Hish..bosan betul rupanya
kalau pakai kondom..Tapi sebab safety punya pasal, aku pakai je lah.. Tasha
ni pun pandai, dia henyaknya pantatnya rapat ke batang aku. Betul-betul aku
tak tahan dibuatnya. Tapi aku control..Malaslah nak pancut awal.. Tasha
belum puas lagi, nanti dia underestimate aku pulak (pancut awal). Aku
teruskan henjutan aku ini sampai satu peringkat dia dah tak tahan
gila..Tasha mengerang kuat nak mampus.."yes..yes..Fuck me baby..."Aku rasa
dia dah sampai klimaks kot..Aku tak fikir apa..Cuma aku tak tahan dengar
dia menjerit.. Lagi ler aku belasah pantat dia. So enjut punya enjut sampai
lah aku climax. Bila dah tak tahan sangat..aku pun terus mengeluarkan
sperma ku ke dalam kondom tu.. Fuuhhhhh.. Best gila lah....Rasa macam nak
lagi jer..heh..

selye
Tan Sri

Posts : 140
Join date : 2008-09-22

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum