Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Very helpful tips.
Wed Aug 03, 2011 9:45 pm by Guest

» Medicines Alzheimers
Wed Aug 03, 2011 7:51 pm by Guest

» hentai alice hentai alice in sexland
Wed Aug 03, 2011 12:02 am by Guest

» Riley Eidson Stillwater Oklahoma Drug
Sun Jul 31, 2011 3:15 pm by Guest

» Roche Mircera Drug Approval News
Thu Jul 28, 2011 10:11 am by Guest

» 1. TASAWUF
Sun Dec 07, 2008 10:58 am by selye

» Acu tra cuba test
Sun Oct 12, 2008 11:00 am by selye

» Bagaimana mengenali Pak Pandir?
Sat Oct 04, 2008 1:22 pm by selye

» Ayam Punye Pasal
Sat Oct 04, 2008 1:20 pm by selye

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Top posters
selye
 
Admin
 

Affiliates
free forum
 


Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 82 on Thu Jan 27, 2011 1:56 am

Kelentit panjang.... gileee

View previous topic View next topic Go down

Kelentit panjang.... gileee

Post by selye on Thu Oct 02, 2008 1:27 pm

Kelentit panjang.... gileee
Sex = Male
Age Now = 23
Age Then = 22
Where it happened = KL
Reference Number = 28695

Aku ada kenal seorang awek ni nama dia Rozie, dia boleh dikatakan agak cerdik orangnya.
Aku mengenali dia melalui seorang kawan di tempat tinggal aku. Satu malam tu aku keluar
dengan member aku pergi ke Damansara UP-Town, baisalah awek kan ramai kat sana. So, aku bila
aku sampai kat sana aku terserempak dengan si Rozie ni dan aku bertanya kemana dia nak pergi
pada malam tu. Dia jawab yang dia belum ada planning nak kemana lagi pada malam tu. Jadi, aku
pun ajak la dia pergi makan. Sambil tengah makan aku cuba nak ayat dia untuk ikut aku pada malam
tu, dia kata boleh tapi dia datang dengan kawan-kawan dia. Aku pun kata takpelah bawak la kawan
dia tu sekali sebab taklah member aku yang tadi tu kesepian atau kegersangan.
Kami plan untuk ke Disco di PJ (DV8) biasalah. Apabila sampai aku lihat DV8 telah penuh dan kami
pun mengambil keputusan untuk keluar. Aku pun mengajak Rozie dan kawannya balik ke rumah aku.
Dia pun bersetuju tapi dengan syarat kena hantar dia balik sebelum pukul 6.00 pagi, jadi aku pun setuju.
Bila sampai dirumah sewa aku, aku pun terus mengajak Rozie masuk ke bilik aku, dan aku berbisik dengan
member aku supaya pandai-pandai ayat kalau nak makan awek yang couple dengan dia tu. Apabila masuk kebilik
aku lihat Rozie sedang duduk di atas katil bujang aku dan tanpa melengahkan masa aku terus memeluk dia dan kami
pun french kiss. Mulanya aku bukak baju dia dan terus menarik cangkuk coli dia. Apalagi teruslah kau jilat puting
dia, punyalah syok masa tu sebab aku ni memang suka kalau bab-bab hisap tetek ni. Lepa stu aku terus bukakkan seluar
jeans dia dan menarik terus dengan pantiesnya sekali. WOW! aku bisik kat dia dan aku kata U baru cukur ke pantat U?
Dia kata aa'aah sebelum keluar rumah tadi. Aku terus kangkang kan Rozie dan menjilat pantatnya, syok betul masa aku
jilat pantat dia kerana kelentitnya amat panjang sekali sehinggakan bila aku menyonyot kelentit itu ia berbunyi POOP POOP.
Rozie apalagi mengerang laa. Then terus aku aku bukak seluar aku dan aku keluarkan batang aku, dia meminta nak hisap batang
aku tetapi aku tak kasi sebab aku takut aku punya batang nanti cepat kendur dan tak menegang. Sebab mengikut amalan yang diberi
oleh guru sex aku ialah jangan sekali-kali bagi orang hisap konek kita sebab ia boleh menyebabkan konek kita tidak sihat.
Lepas dah puas kongkek dia aku terus hantar dia balik, sebab ialah kau orang pun tahu kan bila lepas main je, kita akan menyampah
melihat muka partner kita...........

selye
Tan Sri

Posts : 140
Join date : 2008-09-22

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum