Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Very helpful tips.
Wed Aug 03, 2011 9:45 pm by Guest

» Medicines Alzheimers
Wed Aug 03, 2011 7:51 pm by Guest

» hentai alice hentai alice in sexland
Wed Aug 03, 2011 12:02 am by Guest

» Riley Eidson Stillwater Oklahoma Drug
Sun Jul 31, 2011 3:15 pm by Guest

» Roche Mircera Drug Approval News
Thu Jul 28, 2011 10:11 am by Guest

» 1. TASAWUF
Sun Dec 07, 2008 10:58 am by selye

» Acu tra cuba test
Sun Oct 12, 2008 11:00 am by selye

» Bagaimana mengenali Pak Pandir?
Sat Oct 04, 2008 1:22 pm by selye

» Ayam Punye Pasal
Sat Oct 04, 2008 1:20 pm by selye

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Top posters
selye
 
Admin
 

Affiliates
free forum
 


Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 82 on Thu Jan 27, 2011 1:56 am

LANCAU CINA

View previous topic View next topic Go down

LANCAU CINA

Post by selye on Thu Oct 02, 2008 1:30 pm

LANCAU CINA
Sex = Male
Age Now = 18
Age Then = 18
Where it happened = di katil sendiri lah...
Reference Number = 28568

ramai org kata om cina tak bersunat, lancau mereka kolot.
tapi saya boleh buktikan cina punya lancau pun kuat juga.
ada cina juga bersunat tau!!!
macam gua, haiyo gua punya lancau 7 inci, gua rasa ia sungguh pendek lo..
tapi gua punya melayu friend kata lancau gua kuat ba...
kalau stim boleh tunjuk ke langit sekali wo...
gua punya iban friend pun kata gua punya lancau panjang lagi
kuat...
siapa tak percaya boleh lah offer puki dia atau lubang burit
dia bagi gua cucuk, ha , baru lah dapat buktikan gua tak bohong.

eh, ini satu rahsia , jangan beritahu om lain ok?

Dulu gua pergi camping gua mandi bogel kena tangkap.
gua sangka habis lo, tentu pengetua pompuan sekolah gua
yang tangkap gua gangtung gua sekolah...tapi dia tengok
sekeliling tiada orang dia tarik gua ke semak-samun di
tepi anak sungai itu...haiyo, tahu apa dia buat kah?
dia lancap gua punya lancau ,kemudian dia jilat lancau
gua macam anjing...lancau gua tunjuk dengan keras ke arah
langit, eh eh ,cun betul masa itu satu jet plane terbang
lalu di situ...gua tahu berhampiran dengan semak itu ada
khemah om putih , lalu gua nyanyikan LEAVING ON A JET PLANE
lagu CHANTAL KREVIAZUK. HAIYO, pengetua lancap lagi
lancau gua, habis lancau gua jadi merah...air mani gua
mendidih menyebabkan lagu tu gua nyanyi dengan bergetaran
.selepas 5 minit dia lancap gua punya lancau ,eh ,aneh
betul, lancau gua benar jadi jet plane, tapi lancau gua
punya tembakan ialah air mani gua...eh, pengetua itu macam
dahaga betul ,dia minum habis habis air mani gua......

selye
Tan Sri

Posts : 140
Join date : 2008-09-22

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum