Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Very helpful tips.
Wed Aug 03, 2011 9:45 pm by Guest

» Medicines Alzheimers
Wed Aug 03, 2011 7:51 pm by Guest

» hentai alice hentai alice in sexland
Wed Aug 03, 2011 12:02 am by Guest

» Riley Eidson Stillwater Oklahoma Drug
Sun Jul 31, 2011 3:15 pm by Guest

» Roche Mircera Drug Approval News
Thu Jul 28, 2011 10:11 am by Guest

» 1. TASAWUF
Sun Dec 07, 2008 10:58 am by selye

» Acu tra cuba test
Sun Oct 12, 2008 11:00 am by selye

» Bagaimana mengenali Pak Pandir?
Sat Oct 04, 2008 1:22 pm by selye

» Ayam Punye Pasal
Sat Oct 04, 2008 1:20 pm by selye

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Top posters
selye
 
Admin
 

Affiliates
free forum
 


Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 82 on Thu Jan 27, 2011 1:56 am

Faizah

View previous topic View next topic Go down

Faizah

Post by selye on Thu Oct 02, 2008 1:40 pm

Faizah
Sex = Male
Age Now = 20
Age Then = 18
Where it happened = dalam kereta
Reference Number = 28036

Aku kenal Faizah ni dah lama dah. Dari darjah 6 lagi.
Tapi baru sekarang aku couple ngan dia. Dia ni jenis
liar sikit. Tapi, aku tak kisah. Itu yang aku cari pun.
Kalau baik sangat pun, susah nak dapat.
Aku dah couple ngan dia dah 8 bulan. Setakat ni, kitorang
baru buat cemolot je. Tak lebih dari tu. Bukan aku tak try.
Dia yang tak kasi. Aku ingatkan sekejap je boleh dapat. Susah
gak.
Satu malam tu, aku datang kat rumah sewa dia. Dah dekat pukul
2 pagi dah. Saja je aku nak jumpa dia. Aku kata aku rindu
kat dia. Kitorang borak-borak kat luar rumah dia pasal
peraturan rumah sewa dia, lelaki memang tak dibenarkan
masuk. Bukan dia yang tak kasi, tapi ketua rumah dia.
Kitorang lepak luar lama gak. Pastu dia ajak aku masuk
dalam.
Aku kata, "Nanti diorang perasan nanti, susah."
"Diorang dah tidur nyenyak dah. Jangan risau laa.
Takkan takut kot?"
Aku pun masuk aje laa. Kitorang duduk kat kusyen.
Aku tak lepaskan peluang laa. Aku terus peluk dia.
Aku cium, aku jilat leher dia. Dia mengerang.
"Jangan. Nanti diorang bangun."
"Dah tu, sapa suruh ajak saya masuk tadi? Takkan nak
duduk diam aje?"
Lepas tu dia diam. Aku sambung balik.
Ntah macam mana, aku makin berang pelak. Tangan aku
meranyap cari buah dada dia. Dia tepis tangan aku.
Aku cakap laa, "Sampai bila awak nak mengelak? Awak langsung
tak kasi peluang kat saya. Jangan-jangan awak memang tak sayang
kat saya."
"Eh! Bukan macam tu. Sya sayang sangat kat awak. Tapi..."
"Kalau sayang, kenapa sampai sekarang awak mengelak kalau saya
buat macam tu? Bagi laa saya peluang kali ni, ok?"
Dia diam je.
Aku pun terus sambung balik apa yang aku buat tadi. Kali ni dia
tak mengelak. Peh! Dapat jugak akhirnya.
Aku ramas secukup-cukupnya.
Aku cuba pulak nak bukak t-shirt dia. Dia bagi line lagi.
Sampai laa badan dia dah takde cover lagi. Tapi, masa tu, ruang
tamu dia gelap. JAdi tak nampak jelas laa dia punya barang
tu. Ah! Janji dapat rasa, dah laa.
Aku senyum kat dia. Aku kata, "Saya nak..."
Belum sempat aku habis cakap, dia tarik kepala aku terus ke
puting dia. Dia dah faham agaknya. Aku apa lagi. Heh!
Dia bisik kat aku, "Saya dah bagi awak peluang. Bila awak nak bagi
saya peluang pulak?"
"Peluang apa?" aku tanya.
"Peluang yang macam awak dapat ni laa."
"Ooo... Awak nak buat kat saya macam saya buat kat awak ni ye?"
Dia angguk.
"Mana boleh!"
Muka dia masam balik.
"Saya punya tak timbul macam awak punya. Ha ha ha!" aku buat
lawak pulak.
"Orang serius ni!"
"Okey laa. Saya kasi peluang kat awak. Awak boleh buat apa saja
yang awak suka kat saya."
"APA SAJA?"
Aku angguk.
"Betul ni?"
"Nak ke tak nak?" aku kata.
Dia senyum, terus cium mulut aku. Dia bangun. Dia pulak yang
baringkan aku kat kusyen.
Dia tanggalkan t-shirt aku. Dia jilat-jilat dada aku.
Best siot!
Lepas tu, dia ramas-ramas 'barang' aku. Aku bair aje laa.
Dia nak buka pulak seluar aku.
Aku kata, "Awak..."
"Awak ingat! Awak kata tadi, 'APA SAJA saya nak buat, saya boleh
buat.' So, jangan buat-buat lupa, okey sayang?"
Aku malu sendiri.
Aku biarkan aje laa.
dah berjaya dia buka seluar aku, bogel laa aku depan dia.
Dia senyum aje.
Dia urut-urut aku punya 'barang'. Makin lama makin laju.
Aku biarkan aje. Iye laa. Sedap. Takkan nak halang pulak.
Lepas tu, dia start kulum aku punya tu. Time tu, tak tau
apa nak cakap.
"Awak! Nanti kalau awak dah nak keluar, awak kasi tau ye."
Aku angguk.
5 minit lepas tu, aku klimaks. Aku pancut kat atas dada dia.
Dia tanya, "Apasal cepat sangat?"
Siot! Buat malu aku je.
"Awak tak nak buat kat saya pulak ke?"
"Iye ke ni?"
"Hmmm!"
Aku tanggalkan kain batik dia. Underware dia dah basah habis
dah.
Aku terus usap-usap dia punya 'barang'. Dia mengeluh.
Aku teragak-agak, nak jilat ke tak nak.
Sekali lagi dia tarik kepala aku ke anu dia.
"Cepat laa, sayang."
Aku jilat aje laa.
Sekejap aje. Lepas tu, aku cakap nak 'main' dah. Dia angguk.
Aku masukkan pelan-pelan. sampai habis terbenam semua, aku makin
laju.
Sekali lagi, 5 minit, aku dah pancut. Kat dalam pulak tu.
Lepas tu, aku jilat-jilat dia punya 'barang'. Lama gak. Sampai
aku punya 'barang' tu naik balik.
Aku cakap, "Saya nak 'main' lagi, ye?"
"Okey."
Aku masukkan lagi sekali. Kali ni lama aku main.
Lepas 2 minit, aku tukar style. Dia kat atas pulak.
Lepas tu, style doggie pulak. Lama gak laa.
Lepas 20 minit tu, aku klimaks lagi. Lagi sekali aku pancut
kat dalam. Puas aku malam tu.
Lepas tu, kitorang lepak atas kusyen tu sambil berbogel.
Dia tanya, "Apasal memula tadi awak keluar cepat sangat?"
Aku cakap laa, "Ni saya punya first time."
"Ooo... Saya pun first time jugak. Tapi takde laa cepat camtu."
"Awak perempuan. Lain laa."
Dia cakap, "Awak..."
"Apa?"
"Kalau saya nak awak pancut kat dalam mulut saya, awak nak tak?"
"Mana awak belajar semua ni?" aku tanya.
"Kawan-kawan saya banyak yang ada cerita macam ni. Jadi,
saya pun tau laa serba sedikit. Awak nak tak kalau..."
"Okey!" aku balas.
Dia senyum, terus cari 'barang' aku. Bukan main laju dia hisap.
"Slow laa. Nanti cepat sangat keluar." aku kata.
15 minit lepas tu, aku rasa nak keluar.
"Awak. Saya dah nak keluar dah ni."
Dia angguk dan terus hisap.
aku pancut habis dalam mulut dia. Habis dia jilat. Takde pun yang menitik
kat tempat lain. Semua masuk dalam mulut dia.
Dia senyum aje.
Lepas tu, aku pakai baju, aku kata nak balik.
Aku kata, "Awak... Nanti, kalau saya nak 'buat' lagi, boleh
ke?"
"Datang laa."

selye
Tan Sri

Posts : 140
Join date : 2008-09-22

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum