Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Very helpful tips.
Wed Aug 03, 2011 9:45 pm by Guest

» Medicines Alzheimers
Wed Aug 03, 2011 7:51 pm by Guest

» hentai alice hentai alice in sexland
Wed Aug 03, 2011 12:02 am by Guest

» Riley Eidson Stillwater Oklahoma Drug
Sun Jul 31, 2011 3:15 pm by Guest

» Roche Mircera Drug Approval News
Thu Jul 28, 2011 10:11 am by Guest

» 1. TASAWUF
Sun Dec 07, 2008 10:58 am by selye

» Acu tra cuba test
Sun Oct 12, 2008 11:00 am by selye

» Bagaimana mengenali Pak Pandir?
Sat Oct 04, 2008 1:22 pm by selye

» Ayam Punye Pasal
Sat Oct 04, 2008 1:20 pm by selye

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Top posters
selye
 
Admin
 

Affiliates
free forum
 


Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 82 on Thu Jan 27, 2011 1:56 am

Kisah di Tanjung Rambutan

View previous topic View next topic Go down

Kisah di Tanjung Rambutan

Post by selye on Sun Sep 28, 2008 1:30 pm

Sitcom nie korang kene bace slow2, takut korang tak paham..... sitcom nie mmg betul2 kejadian, bukan bayangan gurauan.....

Seorang dokter telah memanggil 5 org pesakit jiwa yg dah lama bermaustatin di Hospital Tg. Rambutan itu kerna mereka ini pada pandangan dokter ada tanda2 ntuk sembuh... ikuti perbualan derang yg tak sepertinya ini :

Dokter : sedare2, ari nie sy nak membuat sedikit test kat sedare2... okeh...!

Geng sakit jiwa : baik dokter

Dokter : sedare2 semua bayangkan yg kiter dibekalkan dgn basikal sorang sebijik.... so, masing2 naik basikal berkenaan...

Geng sakit jiwa : ( masing2 menggayakan sedang naik beskal )

Dokter : Okeh...!! semua dah sedia?

Geng sakit jiwa : Siap dokter.....!!

Dokter : Skang nie kiter nak balik kg naik beskal nih... jadi, semua kayuh beskal memasing.....

Geng sakit jiwa : ( pun menggayakan sedang kayuh beskal.... kecuali sorang jer yg tak wat pa pe.... )

dokter : ( dalam ati ) Erm.... mamat nie cam dah bley pikir dah nie, satu perkembangan yg sihat dan dah tak berjiwa luka lagi dah....
Dokter pun menyambung lagi : Sedare bayangkan yg skang nie ader bas memotong kiter, memasing lambaikan tangan....

Geng sakit jiwa : ( semua melambaikan tangan kecuali yg sorang tadi... )

Dokter : ( dalam ati ) Wah...!! sudah bagus mamat nih.... nampak cam dah ok otak dier nih...
Okeh semua...! skang kiter dah sampai ke destination kiter, skang semua bley pegi mandi... kecuali sorang yg tak wat pa pe tu... anda tunggu jap kat sini....



Tinggal lah dokter ngan sorang pesakit nih.... lalu perbualan pun terjadi....

Dokter : Knape kamu tak ikut ape yg sy suruh tadi?

Pesakit : Nak wat caner dokter, beskal yg sy dapat tu rantainya dah putus... !!

Dokter : PAP....!! ( tepuk dahi ) Abih apasal kamu tak suruh kiterorang brenti nak betulkan rantai beskal kamu...?

Pesakit : Abih...!! dah dokter ngan memember dah pegi jauh, sy tak sempat nak panggil....

Dokter : ( dalam ati ) lagi teruk rupanya pesakit nih.... furious

selye
Tan Sri

Posts : 140
Join date : 2008-09-22

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum