Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Very helpful tips.
Wed Aug 03, 2011 9:45 pm by Guest

» Medicines Alzheimers
Wed Aug 03, 2011 7:51 pm by Guest

» hentai alice hentai alice in sexland
Wed Aug 03, 2011 12:02 am by Guest

» Riley Eidson Stillwater Oklahoma Drug
Sun Jul 31, 2011 3:15 pm by Guest

» Roche Mircera Drug Approval News
Thu Jul 28, 2011 10:11 am by Guest

» 1. TASAWUF
Sun Dec 07, 2008 10:58 am by selye

» Acu tra cuba test
Sun Oct 12, 2008 11:00 am by selye

» Bagaimana mengenali Pak Pandir?
Sat Oct 04, 2008 1:22 pm by selye

» Ayam Punye Pasal
Sat Oct 04, 2008 1:20 pm by selye

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Top posters
selye
 
Admin
 

Affiliates
free forum
 


Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 82 on Thu Jan 27, 2011 1:56 am

Pintu gate

View previous topic View next topic Go down

Pintu gate

Post by selye on Sun Sep 28, 2008 1:32 pm

Pada satu hari, seorang pengarah urusan di sebuah syarikat baru je sampai di pejabatnya tanpa menyedari yang zip seluar nya terbuka luas..

kemudian, datang setiausaha ke arah beliau.. semasa bertembung.. setiausaha tu ckp kat bos dia.. "bos.. semasa bos keluar rumah.. bos tak tutup pintu gate depan.. "

bos ni tak paham dengan setiausaha tu.. pastu dia masuk bilik dia sambil tertanya-tanya apa maksud yang dikatakan oleh setiausahanya..

mase dia baru je nak menghabiskan kerja-kerjanya.. baru la bos nie perasan yang zip seluarnya terlupa nak tutup dan terbuka luas.. lalu dia pun zip seluarnya dan call setiausahanya untuk datang membawakan secawan kopi..

semasa setiausahanya datang membawa secawan kopi.. bos tu pon tanya kat setiausaha tu.. "semasa awak nampak saya terlupa nak tutup pintu gate rumah saya.. adakah awak nampak motor Honda Magna 700cc yang saya parking di situ?.."

sambil tersenyum.. setiausaha tu pon cakap "motor Honda Magna 700cc saya tak nampak.. saya nampak motor Honda Cup C50 je.."

selye
Tan Sri

Posts : 140
Join date : 2008-09-22

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum