Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Very helpful tips.
Wed Aug 03, 2011 9:45 pm by Guest

» Medicines Alzheimers
Wed Aug 03, 2011 7:51 pm by Guest

» hentai alice hentai alice in sexland
Wed Aug 03, 2011 12:02 am by Guest

» Riley Eidson Stillwater Oklahoma Drug
Sun Jul 31, 2011 3:15 pm by Guest

» Roche Mircera Drug Approval News
Thu Jul 28, 2011 10:11 am by Guest

» 1. TASAWUF
Sun Dec 07, 2008 10:58 am by selye

» Acu tra cuba test
Sun Oct 12, 2008 11:00 am by selye

» Bagaimana mengenali Pak Pandir?
Sat Oct 04, 2008 1:22 pm by selye

» Ayam Punye Pasal
Sat Oct 04, 2008 1:20 pm by selye

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Top posters
selye
 
Admin
 

Affiliates
free forum
 


Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 82 on Thu Jan 27, 2011 1:56 am

Tukang Jam

View previous topic View next topic Go down

Tukang Jam

Post by selye on Tue Sep 30, 2008 10:52 am

Pada suatu hari ada sorang lelaki tu tengah berlegar legar disebuah pekan.
Dia jalan dari sebuah kedai kesebuah kedai yang lain.

Rupanya tujuan dia nak cari kedai jam, kerana jam tangan dia rosak. Cari
punya cari, akhirnya jumpa sebuah kedai jam. Maka bermula lah dailog;

Lelaki: "Apek, boleh repair saya punya jam?"

Apek: "Boleh, boleh"

Lelaki: "Tapi apek, saya mahu cepat pasal sudah dekat raya ni, hari ni
boleh siap ke pek?"

Apek: "Mana boleh, esok angkat la"

Lelaki: "Tak boleh la pek, rumah saya jauh, mau datang sini pun banyak susah, tapi kalau apek boleh bagi cepat saya bayar upah double"

Apek: "Oklah! Nanti setengah jam lu mari"

Lelaki itu pun beredar, maka si apek pun cepat cepat repair jam tu. Dia pun mula bawak jam tu ke meja tempat dia memperbaiki jam yang rosak.

Lampu meja pun dinyalakan. Screw driver yang kecil-kecil memang dah
tersedia disitu. Apek pun tarik bangku nak duduk. Kanta pembesar yang bulat diambil dan diletakkan dimata, dikepit antara pipi dan kening, mata
lagi satu ditutup, dengan kanta mata ni, screw jam yang kecik2 pun
nampak besar gajah......tiba-tiba, apek terasa nak kecing. Dia pun
berdiri dan terus lari kebilik air, pintu bilik air dibuka, penutup mangkuk
tandas diangkat, zip seluar dibuka, anu nya dikeluarkan untuk dihalakan ke mangkuk
tandas .......... dan apek pun pengsan didalam tandas, ramai orang
kat pekan datang tolong apek angkat masuk dalam ambulan, hantar pegi
hospital.

Selepas beberapa jam apek pun sedar. Doktor pun tanya:

Doktor: "Macamana boleh pengsan apek"

Apek : " Masa saya dalam tandas, saya ada nampak itu naga ada tembak air
pada saya, naga banyak besar"

Doktor: "Apek Apek, lain kali kalau mau kencing, itu kanta kat mata
tanggalkan dulu".....

selye
Tan Sri

Posts : 140
Join date : 2008-09-22

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum