Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Very helpful tips.
Wed Aug 03, 2011 9:45 pm by Guest

» Medicines Alzheimers
Wed Aug 03, 2011 7:51 pm by Guest

» hentai alice hentai alice in sexland
Wed Aug 03, 2011 12:02 am by Guest

» Riley Eidson Stillwater Oklahoma Drug
Sun Jul 31, 2011 3:15 pm by Guest

» Roche Mircera Drug Approval News
Thu Jul 28, 2011 10:11 am by Guest

» 1. TASAWUF
Sun Dec 07, 2008 10:58 am by selye

» Acu tra cuba test
Sun Oct 12, 2008 11:00 am by selye

» Bagaimana mengenali Pak Pandir?
Sat Oct 04, 2008 1:22 pm by selye

» Ayam Punye Pasal
Sat Oct 04, 2008 1:20 pm by selye

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Top posters
selye
 
Admin
 

Affiliates
free forum
 


Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 82 on Thu Jan 27, 2011 1:56 am

bestnye main ngan boss

View previous topic View next topic Go down

bestnye main ngan boss

Post by selye on Wed Oct 01, 2008 12:30 am

bestnye main ngan boss
Sex = Male
Age Now = 25
Age Then = 25
Where it happened = office
Reference Number = 29322

Kisah nih terjadi pada malam millenium.....
aku bekerja sebagai eksekutif di sebuah syarikat
swasta di subang jaya....aku bekerja di bahagian
pengurusan maklumat...so kire tugas aku tak menentu..
malam pon kena keje gak.....pada malam millenium tuh
aku terpakse bekerja....disebabkan Y2K.....
tapi aku lari keje sebab boss aku takde.....
aku cadang nak lepak terminal 1 subang.....
tapi tetiba jek...handphone aku bunyi
dalam kol 12.30 malam....aku ingat tak leh call aaa..
boss aku soh aku gi office...arggh..tensen jek...
kire kat office tinggal aku ngan boss aku jek..
boss aku nih pompuan...umo dalam 29 tahun.....
badan die montok la jugak...tapi takde sape
dalam office tuh minat..sebab die lebey pentingkan
kerjaya...so...aku kene la dok office malam tuh...
tetiba boss aku panggil soh masuk bilik die....
die kate die pening sangat...maybe keje terlampau kuat..
die mintak aku picit kepala die....aku pon ikut jek la..
ikutkan hati geram gak aaa...yek la...
aku takleh celebrate...tapi aku picit gak....
die soh urut kat leher skali....aku tengok mata
die semacam jek...kuyu jek....then..nafas die
laju semacam jek....aku dapat agak...mesti die
stim nih.....die terus suruh aku urut.....
ntah dari mana semangat aku datang ntah....
aku tetiba terus carik bibir die.....
die tak membantah malah membalas.....
nafsu aku mula naik.....kami french kiss...
lidah kami bertemu.....then aku tarik die dok atas sofa..
aku sendiri tak seda cemana seluar aku leh terbuka..
aku rase boss aku yg bukak.....aku tak kisah semua tuh..
aku terus bukak blouse die.....fuh...besa gak tetek
boss aku nih......dalam masa yg sama die tolong
bukak baju aku....so skarang aku tinggal satu seluar je
lagi.....then..aku cuba bukak seluar die...ketat gak
seluar die...tapi aku berjaya gak akhirnye.....
boss aku skang hanya pakai bra ngan panties....
aku main2 ngan tetek die dari luar....aku tau
die terangsang....aku terus unhook die punye bra...
wahhhh......memang best tetek boss aku nih....
aku rase saiz dalam 36.....aku slow2 turun dari leher
ke tetek die.....aku terus nyonyot tetek die....
puting die jadik tegang...kaler pon pink lagi..
biasa la...tak penah kena....sambil aku isap die main2
ngan kepala aku.....aku terus turun lagi....
aku terus bukak panties die....air dah banyak....
aku terus cari biji die....bulu die terurus....
aku jumpa then aku main2 ngan lidah aku......
aku tengok badan die terangkat-angkat.....
air makin banyak.....tetiba jek die bangun dan terus
carik batang aku....die terus buka seluar aku...
maka tersembul lah kote aku....die terkejut.....
aku suruh die isap...mula2 die kekok.....
tapi lama makin pandai lak...walaupon terasa la
gak kote aku kena gigi die.....dalam 5 minit camtuh...
aku tarik die....terus aku main2 kote aku kat cipap
die.....aku main ngan biji die lagi biar air banyak..
senang sket nak masuk....lepas tuh aku terus menghunus
senjataku....susah nak masuk...ketat giler.....
anak dara lagi katekan....aku terus hentak pelan2....
die kate sakit....tetiba jek aku dapat rase cam bunyi
sesuatu...aku tau dara die pecah....darah kelihatan...
aku terus cuba...akhirnya dapat masuk penuh...
aku mula mendayung.....aku tengok die mula seronok...
suara die lak memang tengah syok...ahhh...ahhh...ahhhh...
die letak kaki die atas bahu aku....aku terus mendayung...
aku tengok die kejang....aku tau die klimaks....
tapi aku teruskan perjuangan...sambil tuh aku main2
ngan puting die....keras....aku tau die tengah stim....
lebey kurang 25 minit lepas tuh aku terasa macam
air aku nak keluar.....aku tanya die nak pancut mana...
die kate pancut luar.....so...aku tarik....then
aku pancut kat tetek die.......fuh...puas aku.....
kitorang rehat kejap...die kate die penat sangat...
aku tanya nak lagi....die kate die tak larat....
aku tak kisah....die kate lain kali ok??
pastuh kitorang bangun dan terus balik.....
aku tersenyum sendiri...walaupon aku tak dapat
celebrate malam millenium tapi aku dapat rase dara
boss aku yang selama nih tak mendapat perhatian langsung
dari staff kat office aku......

selye
Tan Sri

Posts : 140
Join date : 2008-09-22

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum