Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Very helpful tips.
Wed Aug 03, 2011 9:45 pm by Guest

» Medicines Alzheimers
Wed Aug 03, 2011 7:51 pm by Guest

» hentai alice hentai alice in sexland
Wed Aug 03, 2011 12:02 am by Guest

» Riley Eidson Stillwater Oklahoma Drug
Sun Jul 31, 2011 3:15 pm by Guest

» Roche Mircera Drug Approval News
Thu Jul 28, 2011 10:11 am by Guest

» 1. TASAWUF
Sun Dec 07, 2008 10:58 am by selye

» Acu tra cuba test
Sun Oct 12, 2008 11:00 am by selye

» Bagaimana mengenali Pak Pandir?
Sat Oct 04, 2008 1:22 pm by selye

» Ayam Punye Pasal
Sat Oct 04, 2008 1:20 pm by selye

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Top posters
selye
 
Admin
 

Affiliates
free forum
 


Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 82 on Thu Jan 27, 2011 1:56 am

mak temah

View previous topic View next topic Go down

mak temah

Post by selye on Wed Oct 01, 2008 3:04 am

mak temah
Sex = Female
Age Now = 20
Age Then = 20
Where it happened = store kilang
Reference Number = 29396


petang itu seperti biasa saya pergi ke belakang stiore kilang aku untuk check barang2 yang diturunkan oleh dealer. masa tu seorang pompuan melayu yang sedang siap2 nak balik...tapi oleh kerana waktu dah mengjangkau pukul 6.30 prtang, nafsu aku melonjak-lonjak.
aku ajak mak temah tunggu sekejap sebaba ada benda special untuk dia.
aku kata aku jumpa seratus ringgit kat tepi store dia tadi. saya pun hulurkan wang tu kpdnya(yang sebenarnya wang aku). dia terus ambil dan nak pulanng. aku kta aku nak reprt pada pihak atasan. dia takut. i pun suggest dia kena buat sesuatu untuk i..dia tanya apa dia? i kata nak borak2 dengan dia..baiklah tu..katanya...dia pun duduk dalam store dia. i dah tak tahan ...i cakap kalau dia tak nak diambil tindakan, dia kena ikut cakap aku. tapi aku janji wang seratus ringgit itu dia punya.
aku tutup dan kuncikan pintu. lampu dipadamkan jugak.
i terus peluk dia..hisap tengkak dia..dalam rasa ketakutan dan ghairah dia biarkan sahaja.i buka butang bajunya dan lepaskan kancing colinya.mak temah ngerang kecil2.i terus hisap teteknya yang dah tua..ini yang menghairahkan aku. otang tua2 macam dia dah lama tdak dibuat begitu. dia rasa sungguh sedap. unruk tidak menaggalkan masa..i tanggalkan seluarnya dari belakang, terus i tajikan konek aku dalam lubang yang berbau tu. i terus taji sekuat-kuatnya...berminyak-minyak dan bunyi cip-cap kedengaran.i dah tak kisah...i teruskan hanyutan i sehingga i pancut segala air mani akau kedalam. lepas tu i cabut.tapi dia tu gembira jugak dengan rm100 tu. i rasa macan seorang laki sejati. telah pun mengerjakan pompuan tua di store kilang.

selye
Tan Sri

Posts : 140
Join date : 2008-09-22

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum