Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Very helpful tips.
Wed Aug 03, 2011 9:45 pm by Guest

» Medicines Alzheimers
Wed Aug 03, 2011 7:51 pm by Guest

» hentai alice hentai alice in sexland
Wed Aug 03, 2011 12:02 am by Guest

» Riley Eidson Stillwater Oklahoma Drug
Sun Jul 31, 2011 3:15 pm by Guest

» Roche Mircera Drug Approval News
Thu Jul 28, 2011 10:11 am by Guest

» 1. TASAWUF
Sun Dec 07, 2008 10:58 am by selye

» Acu tra cuba test
Sun Oct 12, 2008 11:00 am by selye

» Bagaimana mengenali Pak Pandir?
Sat Oct 04, 2008 1:22 pm by selye

» Ayam Punye Pasal
Sat Oct 04, 2008 1:20 pm by selye

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Top posters
selye
 
Admin
 

Affiliates
free forum
 


Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 82 on Thu Jan 27, 2011 1:56 am

Pehh Power

View previous topic View next topic Go down

Pehh Power

Post by selye on Wed Oct 01, 2008 3:06 am

Pehh Power
Sex = Male
Age Now = 30
Age Then = 19
Where it happened = kl
Reference Number = 29482

Ni cerita betul dan bukan cerita reka cipta yang banyak sangat ada kat sini. OK cerita dia cam ni.. Pada stu hari yang cukup sejuk aku rasa betul betul stim atau horny kata mat salleh. Nak lancap aku dah jenuh dan aku tak teringin nak rasa sakit kote lepas lancap. Pada aku lancap ni kerja gila adeke benda yang begitu sensitif di goncangkan dengan tangan yang kasar dan keras tu. sedangkan pistol koboi ada sarungnya ini kan pulak pistol yang asli..Jadi aku pun mula lah cari jalan untuk meredakan adik aku yang tengah mengamuk tu. Aku pun panggilah awek aku untuk bersembang sembang. Aku pun carilah spot yang agak terlindung sikit kat parking moto bawah kolej dia tu. Aku cubalah ayat sikit sikit kot kot boleh sepancut dua. Bersungguh sungguh aku ayat tapi awek aku nih boleh tersegih macam kerang busuk. Lagi lama aku ayat makin lebor sengihnye selebor kerangnya. Last last dia tarik tangan aku terus dia letakkan kat celah kankang dia. Wah ni can baik ni ..Adik aku terkinja kinja kat dalam seluar sebab ada harapan nak jumpa "kawan" dia. Semamcem je tembamnya aku rasa. Kalau biasa tak lah tembam cam tu kalau terkankang sikit kelentit terkeluar. Eh betul ke cipap awek aku yang aku raba ni..? Sengih awek aku tu masih tak lekang. Aku tak puas hati aku seluk ke dalam seluar jeans levis nya . Alamak tak de bulu licin je.. sah "kawan" adik aku tu sedang dalam proses overhaul tak boleh pakai padanlah awek aku tak leh nak tutup mulut. Cinabeng buang karen buat busuk mulutnya je aku aayat cakaplah dari tadi........

selye
Tan Sri

Posts : 140
Join date : 2008-09-22

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum