Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Very helpful tips.
Wed Aug 03, 2011 9:45 pm by Guest

» Medicines Alzheimers
Wed Aug 03, 2011 7:51 pm by Guest

» hentai alice hentai alice in sexland
Wed Aug 03, 2011 12:02 am by Guest

» Riley Eidson Stillwater Oklahoma Drug
Sun Jul 31, 2011 3:15 pm by Guest

» Roche Mircera Drug Approval News
Thu Jul 28, 2011 10:11 am by Guest

» 1. TASAWUF
Sun Dec 07, 2008 10:58 am by selye

» Acu tra cuba test
Sun Oct 12, 2008 11:00 am by selye

» Bagaimana mengenali Pak Pandir?
Sat Oct 04, 2008 1:22 pm by selye

» Ayam Punye Pasal
Sat Oct 04, 2008 1:20 pm by selye

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Top posters
selye
 
Admin
 

Affiliates
free forum
 


Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 82 on Thu Jan 27, 2011 1:56 am

lemas pelukan datin yang power..tapi aku pon memang power

View previous topic View next topic Go down

lemas pelukan datin yang power..tapi aku pon memang power

Post by selye on Wed Oct 01, 2008 3:12 am

lemas pelukan datin yang power..tapi aku pon memang power
Sex = Male
Age Now = 26
Age Then = 24
Where it happened = hotel
Reference Number = 29464

salam untuk semua.

i nie tak pandailah nak bercerita, tapi boleh lah skitĀ².

citer dier cam nie, i nie boleh katerkan masih teruna ler sebab i tak pernak make sex ngan sesaper. sampai ler satu hari......maser tu i tengah cuci motosikal tetibe ajer ader sorang pompuan datang kat i, dier tanyer kat maner jalan nak pegi ke lumut. pass tu i pun tunjuk kan arah dengan menunding jari arah jalan ke lumut. (nampak gaya macam mak datin ajer pompuan ni) pass tu dier kata dier urgent nmak ke sana dan kalau boleh dire minta i tolong tunjukkan sampai ke lumut. i kata kat dier i kene kerjer petang nie, dengan selamber jer dier kata ala untuk kerjer hari bnie i bayar u double nak tak..so nak tak nak dengan niat nak tolong i pun siap ler.
mak datin ni pun citer ler dier ader mesyuarat kat saner so i tanyer le dier sampai biler i perlu tunggu dier? dier jawab sampai habis mesyuarat ler..kenapa ???tanmyer mak datin, tak der aper cumer i bimbang. apa yang nak dibimbngkan kata datin....entah ler jawab i...pass tu dier tanyer i lagi u esok cuti ker boleh kiter menginap disaner ajer about perbelanjaan dier tanggung. kebetulan esok tu memang i cuti.

nak jadikan cerita bermlam ler i kat hotel di lumut tu......datin kata dier ingat baik sewa satu bilik ajer boleh sembang sembang tak lah boring sangat so i pun ikut ajer. sampai satu topik tu tetiber jer i nyer adik berdiri...maner tak nyer dier tanyer i soklan yang betul mencabar.....sebelum nie pon i memang dok geram kat datin nie....cuting dier best jugak ..muker pun ader skit ..tu yang sangguo ikut tu,,,,heheheh...dier tanyer i..u nie power tak???best tak???syok tak??? i kater aper yang power..aper best..aper yang syok..pass tu i pon melencong skit..i kater belom cuber maner nak tahu kot kot yang bertannyer yang kecundang.

datin senyum sinis kat aku...jadi aku paham maksud datin dan lencongan aku tak sikit pon melencong tapi tepat ke sasaran. datin tanyer i lagi...dalam banyak bahagian pompuan, bahagian maner yang paling i suker? i jawab yang itu lah!!!! yang maner satu tanyer dati ..ala yang itulah,....cuber u tunjuk kat i dan u buat terus macam maner yang u suker ...i rela....

tanpa segan i mulakan operasi...i memegang pantat datin dari luar dan i kater yang nie i paling suker....okey datin kater kalu suker i nak tengok u buat macam maner yang u suker....i minta datin tanggalkan seluarnyer dan ruper ruper dati tak pakai underware...rupernyer datin dah bersedia...walau pun tak der pengalaman tapi i bijak melaksanakan tugas itu......hingga lah datin merugut kesedapan....ku jilat satu persatu dari bahagian depan pantatnya hinga ke lubang jubur nya...datin merengek lagi kuat semasa i menyoyot biji kelentitnya....dier menekankan kepala i ke pantatnya sambil mengerang kesedapan...nafas datin tidak tertahan ku lihat begitu membuak..akhirnya dati tewas untuk klimeks yang pertama.....aku terus membuat datin merengek kesedapan sehinggalah datin menarik i ke atas dan i sekali lagi dengan bijak mengerjakan buah dada datin yang masih pejal....

i tanyer datin.....datin punyer semuanya masih power......ader rahsia ker?? dati cakap i makan jamu dan kacip fatimah untuk mengetatkan serta menegangkan buah dada,,,,dalam hati ku patutlah datin begitu berselera...

sampai ker part i pulak...setelah datin paus hingga klimeks ke 2 i tanyer datin..pada lelaki part maner yang datin suker...???? belum habis soalan ku datin dah menanggalkan bajuku dan seluiar dan memberi amaran pada ku...INI GILIRANNYA...jangan ganggu dier!!!!!i merelakan perlakuan datin sehinggalah selepas 10 minit datin mengulum adik i ...i rasa nak terpancut dan i bagi tau pada datin...dengan selamber datin bercakap...ini giliran i so u just quiet!!! i pon diam menahan kesedapan hinggalah terpancutnyer air yang begitu banyak kemulut datin.tapi datin masih lagi mengulum batang i...dengan rakus semua air di jilatnya....dan aku sudah tidak tahan lagi dan menarik datin terus ke atas katil....

sekali lagi i jilat pantat datin yang berair lagi...dan kami berkedudukan 69 beberapa minit....selepas itu aku mulakan langkah untuk membenam keris ku....datin sudah terkangkang menunggung batang ku..aku mainkan kepala batang ku dibibr pantat datin sehingga dier mengerang kesedapan lagi dan sekali lagi suara mengerang yang amat menyetimkan i biler i memasukkan batang konekku...alang sedapnya dapat kurasakan pantat datin yang ketat dan panas......
datin meminta i melajukankan henjutan sehingga kami berdua sering bertukar style dari satu ke satu style dengan tunjuik ajar datin.....dan sehinggalah kali keduanya i rasa macam nak terpancut i bagi tahu datin dan datin minta i tekan kuat-kuat maser nak terncut tu......alangkah sedapnya dapat i pancut kedalamn pantat datin..........aaarrrrhhhhhhhh!!!!!sedap datin....sambil i mengucup bibir datin yang masih sedap dan cantik......datin mengatakan i memang hebat dan power.....dengan selamber pula i kata...kan belum cuber belum tau???? datin tersenyum...dan kami ulangi sehingga hampir 10 kali sehingga pagi esoknye...

ia tidak berkesudahan disitu tapi biler dati free dier akan menjemputku......

oh datin hebatnya dikau....datin kata i punyer first class.....

sesiapa yang nak bersemabang dengan i bolehlah email kat i dan sebarang pertanyaan pon boleh i jawab...okeyyyy

selye
Tan Sri

Posts : 140
Join date : 2008-09-22

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum