Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Very helpful tips.
Wed Aug 03, 2011 9:45 pm by Guest

» Medicines Alzheimers
Wed Aug 03, 2011 7:51 pm by Guest

» hentai alice hentai alice in sexland
Wed Aug 03, 2011 12:02 am by Guest

» Riley Eidson Stillwater Oklahoma Drug
Sun Jul 31, 2011 3:15 pm by Guest

» Roche Mircera Drug Approval News
Thu Jul 28, 2011 10:11 am by Guest

» 1. TASAWUF
Sun Dec 07, 2008 10:58 am by selye

» Acu tra cuba test
Sun Oct 12, 2008 11:00 am by selye

» Bagaimana mengenali Pak Pandir?
Sat Oct 04, 2008 1:22 pm by selye

» Ayam Punye Pasal
Sat Oct 04, 2008 1:20 pm by selye

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Top posters
selye
 
Admin
 

Affiliates
free forum
 


Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 82 on Thu Jan 27, 2011 1:56 am

g(x-girlfred aku)

View previous topic View next topic Go down

g(x-girlfred aku)

Post by selye on Thu Oct 02, 2008 10:30 am

g(x-girlfred aku)
Sex = Male
Where it happened = at her house
Language = Malaysian
Refnum = 23773

Emmm...aku sebenarnyer malas nak tulis cerita nih.. but aku ingat lagi baik aku cite, bolela gak aku Eksyen sikit pasal first time aku main and virgin aku ilang..heheheh...
Okla...mule2 camni...aku ni still studyla at one private college at area kl - ampang..nak kate aku ni ensem takla gak ok je...kat college aku takdela suke sangat kacau girls kat sane..aku buat biasa je buat hal sendiri tuje...but one day adela satu awek ni name dia tengku(Awek ni Golongan Kerabat..sorrila kalau terase..but banyak tengku)..kirenye awek ni baikla gak dari segi body dan kedudukan dia..setakat dia nak panggil sultan..........(adela negeri mane?,) tu bob selambe jerrr...so, aku pun layan jela awek tu...best gak kawan ngan dia makan pu n free kekadang..heheh..bawak K.l pun tak malu ranggi aku cakap...kite orang pun kawan je dulu...
One day ade member dia kate yg awek ni syok kat aku...ape lagi aku pun layanla dia..adela gak dlm 1-2 kite org couple aku dah dapat main dia..Cite dia macam ni...Ade satu mlm tu awek ni teponla aku cakap parents dia takde mlm ni...gi melaka la aku agak(lupe2 sikit)..aku pun cargasla gi umah dia yg terletak kat area2 ampang...sampai je kat umah dia, aku pun masukla ...naik atas aku ngan dia lepak tengok t.v..mase tu aku tengok MTV ..tibe2 aku pun ddah tak tahan...member2 aku kat umah la dok racun je suruh aku main ngan awek ni...aku memang nak main ngan dia...tak main rugi beb!..aku pun ciumla dia...kiteorang french kiss gile2nyer..heheh syok siot..tangan aku dah mule nak berjln..ape lagi jlnla dia mencari mangsa berupa dua buah betik dan satu longkang...heheh...aku rabe tetek dia picit punting...dan bermacam lagi...bile aku dah bosan jerr..tangan aku ape lagi mainla kat pantat dia...aku rabe2 sampai basah lenjun...Awek ni memang banyak air...best..aku nak gak jilat tapi malasla...bukan pasal awek ni tak jage ke or something but konek aku yg tak tahan nak rase pantat tu...hehe...ape lagi aku pun terus je masukkan konek aku kat dlm pantat dia...awek ni kire sempat gakla kate jangan tinggalkan dia...but dia pun bukan dara lagi..kalau dara takpela gak..aku buat tak dengar je pasal tengah layan pantat, tengah tolak masuk tarik picit..hehe ..semua keje aku buat...about 15-20 minit aku pun pancut kat luar...kang tak pasal2 ngandung lak awek ni dah la kerabat mampus aku...hehehpehhh best giler...
pastu kiteorang rileks jab...aku pun balik...kiteorg couple adela gak dekat setahun...puas aku main ngan dia ..
sekarang aku single..dia pun aku dengar dah main ngan org lain..hehehe..lantak ko la G..Smile
bye..bye...

selye
Tan Sri

Posts : 140
Join date : 2008-09-22

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum